Inholland Radio Haarlem old

Dare to Create

Stuur Inholland radio een bericht!

Heb je een vraag of aanmerking of een inzending voor de radio? Vul onderstaand formulier in, en upload ook eventueel een afbeelding!


  Kijk live mee!

  Inholland Radio was van 3 tot en met 5 maart in Delft en op Texel

  6 maart 2020

  Tussen 3 en 5 maart heeft het radioteam van Inholland Radio hard gewerkt om een toffe uitzending te maken van zowel de Sustainable College Tour bij Inholland Delft als verslag met reportages van het Planet Texel project op Texel.

  Bij Inholland Delft zag het programma er als volgt uit: 3 maart: workshops en colleges over data en duurzaamheid voor studenten; 4 maart, was er een scholierenmiddag: waarbij insecten in voedseltransitie en biodiversiteit; aan de orde kwamen incl. insectenpannenkoeken bakken. 5 maart, was er een bedrijvenmarkt, waarbij bedrijven informatie en voorbeelden gaven van/over Duurzaamheid in de beroepspraktijk en duurzame inzetbaarheid.

  Het radioteam zorgde voor interviews op Inholland Radio tussen 11.00 en 17.00u. In Delft waren Eus, Patricia en Tijmen werkzaam, op dinsdag geholpen door Stevan en alle dagen door Sieb. Vanaf Texel waren Jip en Barna actief met repos ondersteunt door Rudy.

  Via de socials; Facebook, Instagram zijn mooie foto’s en filmpjes gemaakt. op de Soundcloud pagina van Inholland Radio zijn we bezig om alle interviews op te slaan.

  Foto’s